Szerző: castor

2002. szeptember 10. 13:14

Helyreigazítás: kezdettől fogva engedéllyel értékesítette a chellót a UPC

Fél évig engedély nélkül értékesítette a chellót a UPC és 15 gigabájt krónikája című, 2002. augusztus 27-én megjelent írásainkban tévesen állítottuk, hogy a UPC 2000 novembere és 2001 márciusa között engedély nélkül, a Hírközlési Felügyelet (HÍF) tudomása és jóváhagyása nélkül értékesítette chello internetes díjcsomagját, és ebben az időszakban ez a díjcsomag a társaság Álatalános Vállalkozási Feltételeiben (ÁVF) sem szerepelt. Nem felel meg a valóságnak, hogy a UPC a chello díjcsomagra csak 2001 áprilisában kért és kapott jóváhagyást a HÍF-től. Ugyancsak tévesen állítottuk, hogy az ÁVF módosításáról a szolgáltató elfelejtette értesíteni az előfizetőket.

"Fél évig engedély nélkül értékesítette a chellót a UPC" és "15 gigabájt krónikája" című, 2002. augusztus 27-én megjelent írásainkban tévesen állítottuk, hogy a UPC 2000 novembere és 2001 márciusa között engedély nélkül, a Hírközlési Felügyelet (HÍF) tudomása és jóváhagyása nélkül értékesítette chello internetes díjcsomagját, és ebben az időszakban ez a díjcsomag a társaság Álatalános Vállalkozási Feltételeiben (ÁVF) sem szerepelt. Nem felel meg a valóságnak, hogy a UPC a chello díjcsomagra csak 2001 áprilisában kért és kapott jóváhagyást a HÍF-től. Ugyancsak tévesen állítottuk, hogy az ÁVF módosításáról a szolgáltató elfelejtette értesíteni az előfizetőket.

Valójában a dokumentumok tanúsága szerint a UPC 2000. október 12-én bejelentette chello nevű új internetszolgáltatását a felügyeleti szervnek, és a HÍF azt 2000. október 24-én kelt, BH 13109-2/2000. számú határozatával jóváhagyta, egyben elfogadva az ÁVF ennek megfelelő módosítását is, mely ennek nyomán hatályba lépett. Ennek megfelelően az ÁVF valójában már kezdettől fogva tartalmazta a chello díjcsomagot és annak paramétereit is. A chellót tehát a 2000. novemberi bevezetéstől kezdve hatóságilag engedélyezett díjcsomagként értékesítette a UPC.

Az engedélyezéssel kapcsolatosan a UPC azért nem fejthette ki álláspontját cikkeinkben, mert munkatársunk ez ügyben nem kereste meg a cég képviselőit.

Szólj hozzá a fórumban!

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról