Szerző: castor

2002. szeptember 10. 11:16

A Cisco épít IP-telefonhálózatot a Johnnie Walker gyártójának

[NetAktív] Cisco eszközökkel épül ki a Diageo PLC új, globális központjának mintegy 2000 IP-telefont tartalmazó IP-telefonrendszere. A világ egyik vezető italgyártó vállalata a Cisco IP-telefonjaival saját belső, Ways for Working kezdeményezését kívánja támogatni, amelynek célja egy új, rugalmas munkastílus elősegítése.

[NetAktív] Cisco eszközökkel épül ki a Diageo PLC új, globális központjának mintegy 2000 IP-telefont tartalmazó IP-telefonrendszere. A világ egyik vezető italgyártó vállalata a Cisco IP-telefonjaival saját belső, "Ways for Working" kezdeményezését kívánja támogatni, amelynek célja egy új, rugalmas munkastílus elősegítése.

A Cisco IP-telefoninfrastruktúra használatával a Diageo munkatársai rugalmasabban végezhetik munkájukat. A rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy készülékeiket saját igényeiknek megfelelően állítsák be. A mellékállomás mobilitásának köszönhetően bármelyik íróasztalnál végezhetik munkájukat, így az aktuális feladatoknak megfelelően rugalmasan alakíthatnak projektcsoportokat, teameket. Az XML alkalmazások használatával lehetővé válik számos különböző információ, például a vállalati telefonkönyv megjelentetése a készülék képernyőjén. A Cisco Unity hangposta-megoldása és a Cisco Personal Assistant kombinációja révén a felhasználók maguk határozhatják meg, hogy ki, mikor és hogyan érheti el őket. A rendszer kiépítése fontos mérföldkő az egységes üzenetkezelés felé vezető úton.

A Diageo konvergált hálózatának rendszerintegrációját a Cisco nagy-britanniai Gold Certified Partnere, a Siemens Network Systems biztosítja. A beruházás első fázisában a Diageo új londoni irodájának Cisco IP-telefonhálózattal és -készülékekkel való felszerelésére kerül sor. A Diageo globális központjában telepített technológia Cisco Catalyst 4000 és 6000 sorozatú kapcsolókból áll a hálózat peremén és magjában egyaránt. A 2000 darab Cisco IP-telefon mellé megfelelő számú Cisco Unity és Cisco Personal Assistant licenc tartozik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról