:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. szeptember 10. 09:56

Megjelent az XFree86 4.2.1-es verziója

[XFree86.Org] Az elmúlt héten megjelent a különféle

X11[XFree86.Org] Az elmúlt héten megjelent a különféle szabad UNIX-szerű operációs rendszerek alapértelmezett grafikus alrendszerének számító XFree86 csomag újabb verziója. Az XFree86 4.2.1-es kiadása hibajavításokat és biztonsági javításokat (zlib, xlib) tartalmaz. A hibajavítások többek közt az ATI és a VESA meghajtókat érintik, számos rendszerfüggő (Solaris, XDarvin Jaguar, BSD) javítás is belekerült a kiadásba, és bármennyire hihetetlenül hangzik, a manapság már alig használt Xaw-ben (Athena widget set for X) is javítottak egy hibát a fejlesztők. A friss forráskód az ftp.xfree86.org-ról tölthető le.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 14:42

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.