Szerző: Barna József

2002. szeptember 9. 23:30

Elindult a Colin McRae Rally 3 honlapja

A Codemasters elindította a Colin McRae Rally 3 hivatalos honlapját . A weboldalon az általános információk, képek és videók mellett megtalálható Colin McRae részletes életrajza is.

A Codemasters elindította a Colin McRae Rally 3 hivatalos honlapját. A weboldalon az általános információk, képek és videók mellett megtalálható Colin McRae részletes életrajza is.

A licencelt autómárkák terén ezúttal sem kell szégyenkeznie a Codemastersnek, ugyanis a főszereplő Ford Focus RS WRC 2002 mellett lesz itt Citroen Saxo Kit Car, 2CV Sahara, Xsara Kit Car, Fiat Punto Rally Car, Lancia 037, Puma Rally Car, 1986-os RS200, MG ZR Rally Car, Mitsubishi Lancer Evo 7, Subaru Impreza WRX (44S) és Impreza 22B Sti. Mint azt már megszokhattunk, ezek csak az alap járművek, ugyanis az egyes pályák teljesítésekor jutalmul további autócsodák fölött vehetjük át az irányítást.

A grafikai tökéletesítés mellett a fizikai motor valósághűvé tételét tűzték ki célul a programozók. Ügyeltek arra is, hogy a belső kameranézetből könnyebb legyen az autó irányítása, aprólékosan be lehessen állítani minden alkatrészt a szervizben, valamint a valóságnak megfelelő legyen a sérülési és törési modell.

A pályatípusoknál maradt a szokásos felállás, bár ezen nem is lehetne változtatni: beton, kavicsos, murvás, havas és sáros. Az országok közt ezúttal is nyolc szerepel: Nagy-Britannia, Japán, Spanyolország, Svédország, Finnország, Görögország, Ausztrália és Egyesült Államok. Mindegyik helyszínen hat különböző versenyszakasz lesz.

A Colin McRae Rally 3 három platformra (PC, Playstation 2, Xbox) fog megjelenni. Utóbbi kettőre még idén októberben, PC-re pedig jövő évben.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról