Szerző: Barna József

2002. szeptember 9. 12:09

Opera 6.05 -- magyarul is

Kiadták az Opera böngészőprogram Windows platformra készült 6.05-ös verziójához a magyar nyelvi fájlt. A májusi 6.01-es verzió óta ez az első alkalom, hogy a magyar nyelvi fájl megjelent, így aki eddig nem frissítette a böngészőt, most még egy indokkal több szól amellett, hogy megtegye: a legújabb verzió immár magyar nyelvű felülettel használható.

Opera Software[HWSW] Kiadták az Opera böngészőprogram Windows platformra készült 6.05-ös verziójához a magyar nyelvi fájlt. A májusi 6.01-es verzió óta ez az első alkalom, hogy a magyar nyelvi fájl megjelent, így aki eddig nem frissítette a böngészőt, most még egy indokkal több szól amellett, hogy megtegye: a legújabb verzió immár magyar nyelvű felülettel használható.

A böngészőfelület mellett mellett magyarul szól hozzánk a telepítő is, így a legújabb Operát letöltők a telepítés és a mindennapos használat során is könnyebben eligazodhatnak a böngészőben. Az Opera magyar felhasználóinak készítette el Keresztes Ákos azt a magyar keresőket támogató fájlt, melyet letöltve az alapértelmezett lehetőségek kiegészülnek a legismertebb hazai keresőkkel. Szintén Keresztes Ákos jóvoltából érhető el magyarul egy keresőszerkesztő program, mellyel a felhasználó maga tudja megszerkeszteni az opera search.ini fájlját -- persze ehhez némi HTML-ismeret is szükséges.

Az Opera magyar nyelvi fájlja a szoftverfejlesztő cég oldaláról tölthető le, a magyar nyelvű 6.05-ös teljes telepítője (Windows operációs rendszerhez) erről a linkről érhető el. A keresővel kapcsolatos magyar vonatkozású kiegészítők Keresztes Ákos honlapjáról tölthetők le.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról