Szerző: Barna József

2002. szeptember 7. 11:55

A Slashdot olvasói a Perl szkriptnyelv megalkotóját, Larry Wallt faggatták

[Slashdot] Larry Wall nemcsak válaszolt a

Perl[Slashdot] "Larry Wall nemcsak válaszolt a kérdéseitekre, de az is elmondta, hogy kitűnő kérdések voltak. Muszáj Larry Wallt szeretni, és nem csupán azért, mert nagyszerű fickó és megalkotta Perlt, de azért is, mert ő a valaha volt első olyan Slashdot interjúalany, aki a válaszait előformázott, sallangoktól mentes HTML formátumban küldte el. El sem hinnétek, mennyire becsüljük ezt. A válaszok is nagyszerűek, egyenesek, szívből jövőek és szórakoztatóak."

Miről nyilatkozik Larry Wall a Slashdot olvasóinak? Többek közt arról, hogy a Perl szkriptnyelv-e vagy komoly programozási nyelv; a Perl hatos verziójáról; a Perl és egyéb nyelvek (Java, Python, Ruby és PHP) összefüggéseiről és különbségeiről; a Microsoft .NET koncepciójáról; de érdekes dolgokat tudhatunk meg Larry kereszténységéről, hitéről és arról, hogy mindez hogyan függ össze a Perllel. Az angol nyelvű szöveg a slashdot.org-on olvasható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról