Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. szeptember 6. 09:55

Növelte részesedését a hazai nyomatópiacon a HP

[Noguchi] Az IDC legfrissebb, 2002 második negyedéves adatai szerint a HP Magyarország a szűkülő hazai nyomtatópiacon is tovább tudta növelni részesedését.

[Noguchi] Az IDC legfrissebb, 2002 második negyedéves adatai szerint a HP Magyarország a szűkülő hazai nyomtatópiacon is tovább tudta növelni részesedését.

Az utóbbi évek egyértelmű trendje, hogy bár az értékesített lézernyomtatók darabszáma valamelyest növekszik, a felhasználók elsősorban az olcsóbb, alsó kategóriás modelleket keresik, vagy a színes tintasugaras nyomtatókat választják. A 2002. év második negyedévében például az előző év hasonló időszakához képest mintegy kétezerrel (27%) több hp lézernyomtató talált gazdára, ám a szegmens teljes forgalma 3 százalékkal csökkent.

A HP a második negyedévben több mint 6200 lézer-, és több mint 15000 színes tintasugaras nyomtatót értékesített Magyarországon. A tavalyi év hasonló időszakához képest a növekedés a két szegmensben, darabszámban mintegy 20% illetve 34%, az értékesítés árbevételében a lézernyomtatók szegmensében 13%. A HP részesedése (darabszámban) a lézernyomtatók piacán 65%, a színes tintasugaras nyomtatók piacán 61%.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.