Szerző: Barna József

2002. szeptember 5. 19:21

Az EPoX is vállalati szlogent keres

A tajvani EPoX az ASUS-hoz hasonlóan a felhasználókra bízza a vállalat filozófiáját, termékeinek jellemzőit kifejező szlogen kiötlését. A cég ma meghirdetett versenyében szeptember 6-30. között várja a jelentkezők leleményeit, melyek közül a legjobbakért a szerencsés ötletgazdák értékes díjakat vehetnek át. A díjakért bárki nevezhet, aki bírja annyira az angol vagy kínai nyelvet, hogy a feladatot teljesíteni tudja (illetve még ez sem követelmény, de feltehetően növeli a nyerési esélyeket).

[HWSW] A tajvani EPoX az ASUS-hoz hasonlóan a felhasználókra bízza a vállalat filozófiáját, termékeinek jellemzőit kifejező szlogen kiötlését. A cég ma meghirdetett versenyében szeptember 6-30. között várja a jelentkezők leleményeit, melyek közül a legjobbakért a szerencsés ötletgazdák értékes díjakat vehetnek át. A díjakért bárki nevezhet, aki bírja annyira az angol vagy kínai nyelvet, hogy a feladatot teljesíteni tudja (illetve még ez sem követelmény, de feltehetően növeli a nyerési esélyeket).

Két kategóriában lehet nevezni: kínai nyelvű és angol nyelvű szlogen. Mindkét kategóriában az öt legjobb szlogent kitalálókat díjazza a cég, közülük egy-egy versenyző nyeri a fődíjat. A nyertesek nevét október 22-én hozzák nyilvánosságra.

A főnyeremény egy 1000 dolláros pénzjutalom, míg a négy-négy további nyertes egy Bluetooth-vezérlővel ellátott, AMD processzorokhoz szánt, EP-8K5A2+ típusjelű alaplap boldog tulajdonosa lehet. A versenyre az EPoX honlapján nevezhetnek az érdeklődők.

a címlapról