Szerző: Bodnár Ádám

2002. szeptember 5. 14:46

Új videó jelent meg a magyar fejlesztésű Haegemoniából

A hivatalos Haegemonia: Legions of Iron honlap egy új DivX formátumú videóval bővült. A nagy felbontású, fél perces film 38 MB terjedelmű.

A hivatalos Haegemonia: Legions of Iron honlap egy új DivX formátumú videóval bővült. A nagy felbontású, fél perces film 38 MB terjedelmű.

A Haegemonia inkább az űrben megvívott taktikai 3D csatákra helyezi a hangsúlyt és nem a mikromenedzsmentre. Az ütközetek kidolgozottsága minden eddigi játékét felülmúlja -- nemcsak a grafikai megjelenítésre, hanem a stratégiára is nagy hangsúlyt fektetett a Digital Reality. A szív, a saját fejlesztésű motor gondoskodik mindezek életre keltéséről.

Az Imperium Galactica 1-hez hasonlóan fokozatosan lépkedhetünk előre a ranglétrán. A játék elején a legtöbb opció még nem elérhető számunkra, de ahogy haladunk előre, úgy egyre több lehetőséggel találkozhatunk, egyre nagyobb flottákat bíznak ránk, egyre nő a ránk háruló felelősség!

Természetesen egy idő múlva a félhomályból előbukkan a két egymással harcoló idegen faj is -- a történet új fordulatokat vesz és az igazság kiderítése nem olyan könnyű, mint azt kezdetben hisszük...

A játék októberben fog a magyarországi boltok polcaira kerülni, természetesen teljesen magyar nyelven. További képeket a HWSW Galéria rovatában találhatsz a programról.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról