Szerző: Bodnár Ádám

2002. szeptember 5. 12:47

A BMC Software piacvezető a teljesítmény- és elérhetőség-felügyeleti szoftverek piacán

[ComMedia] Az International Data Corporation (IDC)

[ComMedia] Az International Data Corporation (IDC) felmérése szerint 2001-es bevétele alapján a BMC Software piacvezető helyen áll a teljesítmény- és rendelkezésreállás-felügyeleti szoftverek területén.

Az IDC nemrégiben megjelent "A teljesítmény- és rendelkezésreállás-felügyeleti szoftverek elemzése és előrejelzése 2002-2006 között" (Worldwide Performance and Availability Management Software Forecast and Analysis, 2002-2006) című tanulmányának adatai szerint a BMC 15,4 %-os részesedést ért el 2001-ben, mellyel az első helyet foglalta el a teljesítmény- és rendelkezésreállás-felügyeleti szoftverek piacán. Mivel e nagy halmazon belül részeredményeket is mértek, a tanulmányból az is kiderül, hogy a BMC a teljesítmény-felügyeleti szoftverek részkategóriájában 18,1%-os részesedésével is piacvezető.

"A BMC Software energikusan fejleszti és terjeszti megoldásait a vállalati rendszerek felügyeletének terén, annak érdekében, hogy ügyfelei befektetései minél gyorsabban megtérüljenek, valamint informatikai költségei csökkenhessenek" - mondta Calvin Guidry, a BMC Software Vállalati Rendszerek Felügyelete ágazatának alelnöke és vezérigazgatója. "A BMC továbbra is az iparág legátfogóbb és legmélyrehatóbb rendszerfelügyeleti megoldásait nyújtja, hogy így megfeleljen a szolgáltatási szintű követelményeknek, és a legbonyolultabb problémákra kínáljon megoldást, de ugyanakkor mérsékelje a költségeket és az IT komplexitását."

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról