Szerző: castor

2002. szeptember 4. 11:40

Megjelent az Opera 5.12 webböngésző OS/2-re készült változata

[Opera Software] A norvég Opera Software kiadta a cég

Opera Software[Opera Software] A norvég Opera Software kiadta a cég webböngészőjének IBM OS/2-es rendszerekre készült változatát. Az OS/2 mára az IBM egy kevésbé támogatott üzleti platformjává vált, amelynek körülbelül tízmillió, főleg az egészségügyben és a pénzügyi szektorban dolgozó felhasználója van világszerte. A hosszú bétatesztelési időszak után megjelent szoftver egyben az Opera for OS/2 első regisztrálható változata is. Az ingyenes reklámcsíkos verzió a www.opera.com-ról tölthető le.

Jon S. von Tetzchner, az Opera Software elnök-vezérigazgatója a bejelentés kapcsán elmondta, hogy minden előző verzióból ismert hibát kijavítottak, így az OS/2 hívei nem fognak csalódni a böngészőben. Közben a cég már a következő OS/2-es Opera fejlesztésére készül, amely nem a más operációs rendszereken már rendelkezésre álló Opera 6 lesz, hanem az átdolgozott böngészőmotorral ellátott Opera 7.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról