Szerző: castor

2002. szeptember 4. 11:40

Megjelent az Opera 5.12 webböngésző OS/2-re készült változata

[Opera Software] A norvég Opera Software kiadta a cég

Opera Software[Opera Software] A norvég Opera Software kiadta a cég webböngészőjének IBM OS/2-es rendszerekre készült változatát. Az OS/2 mára az IBM egy kevésbé támogatott üzleti platformjává vált, amelynek körülbelül tízmillió, főleg az egészségügyben és a pénzügyi szektorban dolgozó felhasználója van világszerte. A hosszú bétatesztelési időszak után megjelent szoftver egyben az Opera for OS/2 első regisztrálható változata is. Az ingyenes reklámcsíkos verzió a www.opera.com-ról tölthető le.

Jon S. von Tetzchner, az Opera Software elnök-vezérigazgatója a bejelentés kapcsán elmondta, hogy minden előző verzióból ismert hibát kijavítottak, így az OS/2 hívei nem fognak csalódni a böngészőben. Közben a cég már a következő OS/2-es Opera fejlesztésére készül, amely nem a más operációs rendszereken már rendelkezésre álló Opera 6 lesz, hanem az átdolgozott böngészőmotorral ellátott Opera 7.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról