Szerző: Bodnár Ádám

2002. szeptember 3. 19:19

Folyamatosan fejleszti kazettás magnóba helyezhető MP3-lejátszóját a Digisette

[Clubic.com] Bizonyára ismerős a képen látható eszköz a kedves olvasó számára, a Digisette különleges MP3-lejátszójával már találkozhattunk írott és online lapok hasábjain. A cég természetesen nem állt le a fejlesztéssel, sorra jelenti be újabb és újabb digitális kazettáit. A legújabb, DUO-DX névre keresztelt változat már rögzítésre is képes.

HIRDETÉS

[Clubic.com] Bizonyára ismerős a képen látható eszköz a kedves olvasó számára, a Digisette különleges MP3-lejátszójával már találkozhattunk írott és online lapok hasábjain. A cég természetesen nem állt le a fejlesztéssel, sorra jelenti be újabb és újabb "digitális kazettáit". A legújabb, DUO-DX névre keresztelt változat már rögzítésre is képes.

A készülék külseje nem csak hasonlít a régi magnókazettáéra, de ehhez a külsőhöz különleges funkció is párosul. Az alumínium házat kapott lejátszó 32-64-96 MB beépített memóriával rendelhető, melyet tovább bővíthetünk MultiMediaCard memóriakártyával, maximum 160 MB-ig. Ennek köszönhetően a készülék 3 óra zene, vagy 5 óra szöveg eltárolására is képes lehet.

A digitális kazettába USB porton keresztül tölthetjük át a zenei anyagokat, a készülék teljesen Plug & Play kompatibilis. Két formátumot használhatunk, MP3 és WMA állományokkal is megbirkózik. A lejátszás nem csak a fülhallgatókon keresztül lehetséges, a készüléket kazettásmagnóba, autósmagnóba is helyezhetjük, régi kazettaként is használhatjuk! A csévélési funkciók is működnek.

Az új verzió rögzíteni is tud beépített mikrofonja vagy vonalszintű bemenete segítségével. Súlya csupán 70 gramm, Ni-MH akkumulátora 6 óra folyamatos üzemet tesz lehetővé egy feltöltéssel.

A digitális kazetta legújabb verziója szeptembertől lesz megvásárolható. Nem kevesebb, mint öt különböző verzió létezik belőle 139-369 euró közötti árakon.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 08:51

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.