Szerző: Barna József

2002. szeptember 3. 12:37

További 4000 alkalmazottjától válik meg az IBM

A Wall Street Journal értesülései szerint az IBM 4000 alkalmazottat bocsátana el a tanácsadó részlegétől, miután nemrégiben felvásárolta a PricewaterhouseCoopers Consultingot.

HIRDETÉS

A Wall Street Journal értesülései szerint az IBM 4000 alkalmazottat bocsátana el a tanácsadó részlegétől, miután nemrégiben felvásárolta a PricewaterhouseCoopers Consultingot.

Egyelőre nem tisztázott, hány IBM, és hány PwC alkalmazottól válik meg a cég. A PricewaterhouseCoopers megvásárolt részlegének közel 30 ezer dolgozója van, az IBM szolgáltatási részlegének (Business Innovation Services) pedig 50 ezer.

Belsős források szerint az elbocsátások jeletős része az adminisztrációs munkaköröket érintené, az IBM mindenképp megtartaná az ügyfelekkel közvetlenül kapcsolatban álló munkatársait. A cég képviselője elmondta, hogy egyelőre még korai lenne megbecsülni, hány dolgozójától válik meg a cég, ugyanis a felvásárlás a hónap végén fejeződik be, az elbocsátások pedig a negyedik negyedévben lesznek.

A PricewaterhouseCoopers szóvivője elmondta, hogy a cég egy éve 35 ezerről 30 ezerre csökkentette alkalmazottainak létszámát és az IBM felvásárlásától függetlenül további leépítéseket is terveztek.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 18:46

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.