Szerző: Vörös Péter

2002. szeptember 2. 23:03

Egy külföldi játékmagazin megszerezte az Iron Storm akciójáték exkluzív demóját

A Gamers Hell honlap szerkesztőinek sikerült egy exkluzív demó (144 MB) verziót szerezni a 4X Studio első világháborús akciójátékából, az Iron Stormból, melyet a következő mondattal hirdetnek: 1964... Az első világháború még nem ért véget . A kipróbálható verzió két komplett küldetést mutat be a végleges változatból.

A Gamer's Hell honlap szerkesztőinek sikerült egy exkluzív demó (144 MB) verziót szerezni a 4X Studio első világháborús akciójátékából, az Iron Stormból, melyet a következő mondattal hirdetnek: "1964... Az első világháború még nem ért véget". A kipróbálható verzió két komplett küldetést mutat be a végleges változatból.

Nem kétséges, hogy a Wanadoo igen jó üzletet csinál majd ezzel az elképzelt történelmi korban zajló történettel, ugyanis a fejlesztők elég sok egyedi ötletet fognak tudni megvalósítani.

De ezen kívül például találkozhatunk majd a Medal of Honorban szereplő mesterséges intelligencia továbbfejlesztett változatával is. Erre szükség is lesz, hiszen nemcsak agyatlan lövöldözéssel kell megoldanunk a ránk bízott küldetéseket, hanem sokszor szükségünk lesz lopakodásra is -- például amikor az ellenség bázisára kell észrevétlenül besurrannunk.

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor szinte biztosak lehetünk abban, hogy az őszi megjelenéskor a szaklapok címlapján az Iron Storm fog díszelegni. Ezt erősíti meg a legnagyobb külföldi online játékmagazin, a GameSpy előzetes véleménye is: "...az Iron Storm biztosan az őszi szezon egyik legérdekesebb akciójátéka lesz."

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról