Szerző: Vörös Péter

2002. szeptember 2. 23:13

Linux az Xboxon: már a SuSE disztribúció is elindult a játékkonzolon

[Warp2Search] Újabb fejezetéhez érkezett az Xbox Linux Project története: a mai napon elindult a SuSE disztribúció egy erősen módosított változata az Xbox Linux 0.2-es változata segítségével a Microsoft konzolgépén!

Xbox[Warp2Search] Újabb fejezetéhez érkezett az Xbox Linux Project története: a mai napon elindult a SuSE disztribúció egy erősen módosított változata az Xbox Linux 0.2-es változata segítségével a Microsoft konzolgépén!

A projekt vezetői ezt a tényt screenshotokkal támasztották alá, melyek megtekinthetők a projekt hivatalos weboldalán. A screenshotokon a Konqueror webböngésző és a Tux-Racer játék látható. A készítők rövid időn belül elérhetővé teszik az installáláshoz szükséges segédletet a weblapon, addig sajnos be kell érnünk a képernyőképekkel.

Az Xbox Linux 0.2-es változatának ISO verziója szintén letölthető a honlapról, futtatásához azonban továbbra is szükség van a kalóz lemezek futtatását lehetővé tévő módosító chipre, úgynevezett modchipre.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról