:

Szerzők: Vörös Péter, Vörös Péter, Vörös Péter

2002. szeptember 2. 22:07

A Linux Journal szerkesztőségi díjai 2002

[Linux Journal] A mérvadó linuxos lap, a Linux

Linux Journal[Linux Journal] A mérvadó linuxos lap, a Linux Journal minden évben kiosztja a szerkesztőség által legjobbnak vélt hardverek és szoftverek számára az Editor's Choice díjat. A szoftverek világában maradva: a 2002-es év legjobb webböngészője holtversenyben a Mozilla, illetve a Mozilla motorjára épülő Galeon lett (tavaly: Konqueror); a "fogyasztói szoftver" kategória győztese a KDE 3.0; a legjobb fejlesztői eszköz az Emacs (tavaly: KDevelop), de dicséretet kapott a Borland Kylix 3 fejlesztőkörnyezet, valamint a KDE integrált fejlesztőkörnyezete, a KDevelop is. Az év irodai szoftvere, ahogy várható is volt, az OpenOffice lett (tavaly: SourceGear és AbiWord), az év játéka pedig nem más, mint a TuxRacer 1.0 (tavaly: Loki Tribes 2). A magazin szerkesztői szerint az év linuxos terméke a Sharp Zaurus volt (tavaly: SuSE Linux 7.3).

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 08:07

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.