Szerzők: roberto, roberto, roberto

2002. szeptember 2. 15:57

Már vezetékes telefonról is küldhetnek vagy fogadhatnak SMS-t a Matáv előfizetői

2002. szeptember 1-jén a Matáv bevezette a Vezetékes SMS szolgáltatást, mely lehetővé teszi rövid szöveges üzenetek (SMS) küldését és fogadását vezetékes telefonon is. A Vezetékes SMS üzenetek küldése egyelőre a Matáv hálózatán belül, valamint a Matáv és a Westel hálózata között lehetséges. A Matáv hálózatán belül küldött SMS-ek díja mindössze bruttó 11 forint üzenetenként.

[HWSW] 2002. szeptember 1-jén a Matáv bevezette a Vezetékes SMS szolgáltatást, mely lehetővé teszi rövid szöveges üzenetek (SMS) küldését és fogadását vezetékes telefonon is. A Vezetékes SMS üzenetek küldése egyelőre a Matáv hálózatán belül, valamint a Matáv és a Westel hálózata között lehetséges. A Matáv hálózatán belül küldött SMS-ek díja mindössze bruttó 11 forint üzenetenként.

A 2002. szeptember 1-jén bevezetett Vezetékes SMS szolgáltatással rövid szöveges üzenet küldhető -- egy időben akár 10 címzettnek is -- a Matáv hálózatán belül vezetékes telefonra, faxkészülékre, Hangpostára, illetve Westel mobiltelefonra. A szolgáltatás lehetővé teszi azt is, hogy Westel mobiltelefonról lehessen Matáv előfizetőknek SMS-t küldeni.

Vezetékes vonalon SMS küldéséhez erre alkalmas telefonkészülékre és a Hívószámkijelzés szolgáltatás előfizetésére van szükség, míg az SMS fogadása valamennyi Matáv előfizető számára biztosított. A Matáv hálózatán belül küldött SMS-ek díja a szolgáltatás indításakor bruttó 11 forint üzenetenként. A faxkészülékre, illetve a Westel hálózatába küldött SMS-ek bruttó 24 forintba kerülnek.

Ha a Vezetékes SMS címzettje még nem rendelkezik SMS fogadására alkalmas vezetékes telefonnal, az SMS hangüzenetként kerül továbbításra. Az írott szöveget hanggá alakító úgynevezett text-to-speech technológia segítségével így valamennyi Matáv ügyfélhez eljut az írott SMS, akár Matáv akár Westel telefonról küldték azt.

Az SMS küldésére és fogadására alkalmas vezetékes telefonkészülékek már megvásárolhatók a Matáv Pont üzletekben és a Matáv internetes áruházában, a Matáv ePontban (www.epont.matav.hu).

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.