Szerzők: Vörös Péter, Vörös Péter, Vörös Péter

2002. szeptember 2. 12:19

24 órás ingyenes internetszolgáltatás országos lefedettséggel, regisztráció nélkül!

Az SWI Kommunikációs Kft. 2002. július 30-án kezdte meg előfizetés

[HWSW] Az SWI Kommunikációs Kft. 2002. július 30-án kezdte meg előfizetés nélkül használható, országos lefedettségű internet-hozzáférés szolgáltatását amelynek technikai hátterét az EnterNet biztosítja. Ezzel az SWI Kommunikációs Kft. Magyarországon az első és jelenleg az egyetlen olyan szolgáltató, aki előfizetési díj nélkül napi 24 órában országos lefedettségű internet-hozzáférést biztosít.

Az eltelt egy hónap alatt csupán meghatározott napszakban volt igénybe vehető a szolgáltatás. Az elért eredmények hatására 2002. szeptember 2-ától az SWI az országban elsőként biztosít napi 24 órás hozzáférést az ország teljes területén. Ennek köszönhetően bárki, az ország bármely területéről, bármikor felcsatlakozhat az internetre, ott tetszőleges időtartamban internetezhet, és csupán a telefonszámlát kell fizetnie, melynek mértéke az adott szolgáltató 51-es (internet) körzetre érvényes tarifái szerint alakul.

A szolgáltatást regisztráció nélkül, közös login névvel és jelszóval is igénybe lehet venni, de a felhasználók saját, egyedi belépő azonosítót is használhatnak hozzá, melyhez a FreeWeb.hu oldalon kell regisztrálni. Regisztrált felhasználóknak az SWI smtp, pop, és tárhely szolgáltatásokat is biztosít, későbbiekben pedig az interneten töltött percekről online statisztikát is készít.

Az internet-hozzáférés hagyományos modemes és ISDN kapcsolattal vehető igénybe, utóbbi esetén akár multilink (128Kbit) csatlakozás is használható. A behívószámokat és a böngészőprogramok, valamint levelezőkliensek beállításait a szolgáltatás honlapján, a http://freeweb.hu/freenet.fw címen lehet elolvasni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról