Szerzők: Ady Krisztián, Ady Krisztián

2002. augusztus 30. 21:34

Pénteki játékhírek - rengeteg kép és videó az ECTS-en bemutatott játékokból

C&C Generals képek és videó

HIRDETÉS

C&C Generals képek és videó
A Computer and Video Games és a Gamer's Hell játékmagazinoknak sikerült beszerezniük néhány exkluzív képet és videót a Command & Conquer Generals fejlesztőcsapatától az ECTS kiállításon. A 36 MB-os, QuickTime formátumú videó innen tölthető le.

James Bond: 007 Nightfire képek és videó
Maradva az ECTS-en beszerzett videóknál, ezúttal a James Bond 007: Nightfire fejlesztői lepték meg a sajtót. A Gearbox Software és az Eurocom által készített FPS nézetű akciójátékból itt lehet megtekinteni a képeket, valamint innen lehet letölteni a 16 MB-os videót.

Sim City 4 képek és videó
Úgy látszik, a Maxis csapata sem maradhatott ki a sorból, mivel ők is kiadtak jó néhány képet és egy játékmenetet prezentáló videót a Sim City 4 játékukból. A sokak által várt program remélhetőleg még idén meg fog jelenni.

Mafia -- már a boltokban
Észak-Amerikában már megvásárolható az Illusion Softworks Mafia című játéka. A programot nagyon sok pozitív véleménnyel fogadta a sajtó: az IGN játékmagazin például 92%-ra értékelte, pedig ők egyátalán nem a magas pontszámaikról híresek. A játék szeptember 6-án érkezik meg az európai üzletekbe.

Elkészült a Celtic Kings
A Strategy First bejelentette, hogy elkészült a Celtic Kings: Rage of War című stratégiai játékuk, melyet a tengerentúlon már meg is lehet vásárolni. A Hemimont Games által fejlesztett program a stratégiai játékok és a szerepjátékok tulajdonságait ötvözi.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 14:25

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.