Szerzők: Ady Krisztián, Ady Krisztián

2002. augusztus 30. 21:34

Pénteki játékhírek - rengeteg kép és videó az ECTS-en bemutatott játékokból

C&C Generals képek és videó

C&C Generals képek és videó
A Computer and Video Games és a Gamer's Hell játékmagazinoknak sikerült beszerezniük néhány exkluzív képet és videót a Command & Conquer Generals fejlesztőcsapatától az ECTS kiállításon. A 36 MB-os, QuickTime formátumú videó innen tölthető le.

James Bond: 007 Nightfire képek és videó
Maradva az ECTS-en beszerzett videóknál, ezúttal a James Bond 007: Nightfire fejlesztői lepték meg a sajtót. A Gearbox Software és az Eurocom által készített FPS nézetű akciójátékból itt lehet megtekinteni a képeket, valamint innen lehet letölteni a 16 MB-os videót.

Sim City 4 képek és videó
Úgy látszik, a Maxis csapata sem maradhatott ki a sorból, mivel ők is kiadtak jó néhány képet és egy játékmenetet prezentáló videót a Sim City 4 játékukból. A sokak által várt program remélhetőleg még idén meg fog jelenni.

Mafia -- már a boltokban
Észak-Amerikában már megvásárolható az Illusion Softworks Mafia című játéka. A programot nagyon sok pozitív véleménnyel fogadta a sajtó: az IGN játékmagazin például 92%-ra értékelte, pedig ők egyátalán nem a magas pontszámaikról híresek. A játék szeptember 6-án érkezik meg az európai üzletekbe.

Elkészült a Celtic Kings
A Strategy First bejelentette, hogy elkészült a Celtic Kings: Rage of War című stratégiai játékuk, melyet a tengerentúlon már meg is lehet vásárolni. A Hemimont Games által fejlesztett program a stratégiai játékok és a szerepjátékok tulajdonságait ötvözi.

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

feketelista

5

Tovább bombázzák a Honort

2021. október 15. 13:33

Republikánus képviselők szerint a gyártót egyértelműen feketelistára kell tenni.

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 16. 17:58

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, októberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.