Szerző: Vörös Péter

2002. augusztus 30. 20:39

Hamarosan 80 és 120 GB-os méretben kapható a SmartDisk hordozható merevlemeze

[Yahoo] A SmartDisk Corporation tegnap jelentette be, hogy hamarosan kapható a cég külső, hordozható merevlemeze 80 és 120 GB-os kapacitásban. A nagy tárolási képességű, gyors eszközöket gyors adatátvitelt biztosító felülettel kell a számítógéphez kapcsolni, így a merevlemezek a 480 Mbit/s sávszélességet nyújtó USB 2.0 felületen kommunikálnak a számítógéppel. A stílusos aluminiumötvözet házban 3,5-os merevlemezek végzik dolgukat.

A készülék USB 2.0 csatolója természetesen a lassabb, 12 Mbit/s sebességű 1.1-es szabvánnyal is kompatibilis, így régebbi rendszerekkel is használható a külső egység, természetesen lassabb adatátvitelt produkálva. USB 2.0 kártyához csatlakoztatva a merevlemezek teljesítményigényes, akár videorögzítési célokra, feladatokra is használhatók.

A merevlemezek ára tükrözi a sokrétű felhasználási lehetőségeket: a 80 GB-os modell 219.99, a 120 GB-os 299,99 dolláros áron vásárolható meg szeptember végétől.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról