Szerző: roberto

2002. augusztus 29. 14:32

Az Ericsson MMS szerződést kötött a China Mobile-lal

Az Ericssont választotta egyik fő szállítójául a világ egyik legnagyobb mobilhálózat-üzemeltetője, a China Mobile Communication

Az Ericssont választotta egyik fő szállítójául a világ egyik legnagyobb mobilhálózat-üzemeltetője, a China Mobile Communication Corporation (CMCC), teljes körű MMS rendszermegoldások nyújtására. A szerződés az MMS központot (MMSC) és a perifériát foglalja magában.

A China Mobile Kína négy városában (Sanghaj, Guangzhou, Peking és Wuhan) tervezi MMS szolgáltatási központok telepítését. Az Ericsson az első két városra vonatkozó szerződést nyerte el. A szerződés tartalmazza a telepítést és az integrálást, illetve rendszertámogatási szolgáltatások nyújtását két éven keresztül.

"Az Ericsson számára stratégiai jelentőségű, hogy részt vehet a China Mobile szolgáltatási hálózatának telepítésében" -- nyilatkozta Jan Malm, az Ericsson China elnöke. "Ez a megállapodás kedvezőbb helyzetet teremt majd az Ericsson számára a China Mobile szolgáltatási és hálózati migrációs folyamatában. Az Ericsson megoldásai megfelelnek a China Mobile műszaki és üzleti követelményeinek a rendszertervezést és -felépítést illetően. A megrendelői igények megértése kulcstényező volt abban, hogy az Ericsson nyerte el a szerződést."

Az Ericsson -- a China Mobile-lal együttműködve -- 2002. júliusától szeptemberéig tartó, MMS alkalmazásokra vonatkozó versenyt hirdetett, elősegítve minőségi MMS alkalmazások fejlesztését és kereskedelmi forgalomba hozatalát. Tette ezt azzal a céllal, hogy a China Mobile tartalmas és minőségi MMS alkalmazásokat nyújthasson majd, amikor októberben Kína teljes területén beindítja az MMS szolgáltatást.

A nyári leállás után, szeptember 29-30-án az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról

Hirdetés

AWS és microservice meetupokkal kezdjük az őszt!

2021. szeptember 17. 09:47

A nyári leállás után, szeptember 29-30-án az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.