Szerző: Bodnár Ádám

2002. augusztus 28. 15:26

Pletykák a Palm új kéziszámítógépeiről

Megbízható forrásoktra hivatkozva a Geek.com weboldal számos részletet hozott nyilvánosságra a Palm új kéziszámítógépeiről, amelyek várhatóan októberben jelennek meg.

Megbízható forrásoktra hivatkozva a Geek.com weboldal számos részletet hozott nyilvánosságra a Palm új kéziszámítógépeiről, amelyek várhatóan októberben jelennek meg.

A források szerint a csúcskategóriás "Tungsten T" modell lesz az első olyan tenyérgép, amely a Palm OS 5 operációs rendszert futtatja. Az októberben piacra kerülő készülék színes kijelzővel, SD/MMC bővítőhellyel, Bluetooth adóvevőel és hangrögzítési képességekkel is rendelkezik.

Emlékezetes, hogy júniusban a Palm ideiglenes vezérigazgatója, Eric Benhamou bejelentette, hogy a vállalat a 100 dollárért, vagy annál is olcsóbban értékesíthető készülékekre kíván koncentrálni, ennek megfelelően a vállalat egy szuper-olcsó gépet is piacra dob. Az egyelőre Zire kódnéven emlegetett készülék azonban a Palm OS 4.1 operációs rendszerre épül.

A pletykák szerint a Zire egy nagyon alapszinű modell, mindössze 2 Mbyte memóriával, SD/MMC bővítőhely nélkül. A jelenlegi információk alapján a Zire kinézetre a Sony Clié T sorozat modelljeire emlékeztet majd, és csak két gyorsindító billetntyűvel rendelkezik az eddig megszokott négy helyett.

A Palm májusban három márkenevet jegyeztetett be az amerikai hatóságoknál: Tungsten, Zire, Veld. Ez nem sokkal azután történt, hogy Benhamou bejelentette, a vállalat az év második felében három új tenyérgépet dob a piacra.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.