Szerző: bzd

2000. április 29. 22:38

Back from dead...

Na, kezdek magamhoz térni, kezdjük is el, úgyis elhanyagoltam az utóbbi napokban a hűtést . Az Overclockers.com szokás szerint ma is megörvendeztetett minket két cikkel.

HIRDETÉS

Na, kezdek magamhoz térni, kezdjük is el, úgyis elhanyagoltam az utóbbi napokban a hűtést. Az Overclockers.com szokás szerint ma is megörvendeztetett minket két cikkel.

Amikor tegnap megláttam az elsőt, nagyon megörültem. A cím ugyanis az, hogy "PIII 650E @ 1007". "Milyen jó", gondoltam, úgyis holnap (ma) megyek a 700-as Coppermine-ért. Aztán megláttam a képeket a szendvics vízhűtés + Peltier combo-ról, hát elbizonytalanodtam, lévén hogy nekem nincs ilyen cuccom. Mielőtt valakiben kételyek ébrednének, a tesztben egy régebbi Sisoft Sandra-val végezték a mérést, ez (mivel amikor készült a program, a CuMinak még csak a tervei voltak meg) "Celeron III"-nak ismeri fel a Coppermine-t.

A második is a vízhűtéssel foglalkozik, három blokkot hasonlítanak össze benne. A 2Cool és a CoolChip blokkok aluminiumból, a BE Cooling blokkja pedig vörösrézből készült. Természetesen a vörösrézből készült darab került ki győztesen. Érdekes, hogy ezeknél a "kereskedelmi forgalomban kapható" blokkoknál csak annyit csinálnak, hogy "#"-alakban kifúrnak egy fémtömböt, és kész, a procimag fölött így gyakorlatilag csak a fém van. Ezzel szemben majd az Atkoval közösen készített HCCP... ;)

a címlapról

for the win

3

Windowsra is befutott a Flutter

2020. szeptember 24. 11:59

A Google keresztplatformos fejlesztői keretrendszerével - alfa címke alatt - már windowsos alkalmazások is készíthetők.