Szerző: castor

2002. augusztus 28. 02:08

Néhány órán át letölthető volt a Netscape 7.0

A bejelentés még ugyan nem történt meg,

HIRDETÉS

NetscapeA bejelentés még ugyan nem történt meg, de a Netscape FTP-szerverén már felbukkant a régóta várt Netscape 7.0. A Mozilla első stabilnak címkézett kiadására épülő programcsomag feladata a korai instabil változatok miatt kissé rossz hírű Netscape 6-os széria felváltása lesz.

Minden jel arra mutat, hogy a Mozilla 1.0.x-es sorozat fejlesztését teljesen átvette az AOL-Time Warner Netscape divíziója, hiszen az elmúlt napokban a Mozilla 1.0.1-es verziójának több kiadásra jelölt változata is megjelent a Netscape FTP szerverein, ugyanakkor erről a Mozilla fejlesztői központjának számító Mozilla.org egyáltalán nem számolt be.

Az új Netscape böngésző linuxos változatának adatai: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.0.1) Gecko/20020823 Netscape/7.0 -- azaz a szoftver a Mozilla 1.0.1-es verziójára épül. A windowsos és linuxos változat egyaránt az ftp.netscape.com-ról tölthető le.

A hír megjelenése óta a Netscape letiltotta a kiadás előtt álló böngésző könyvtárához való hozzáférést.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 20:27

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.