Szerző: Bodnár Ádám

2002. augusztus 26. 12:51

VIA Eden platformra épülő hálózati berendezést mutatott be a NEXCOM

A VIA Technologies bejelentette, hogy a NEXCOM új hálózati eszközt jelentett be, amely a VIA Eden platformra épül.

A VIA Technologies bejelentette, hogy a NEXCOM új hálózati eszközt jelentett be, amely a VIA Eden platformra épül.

A ventilátor nélküli Eden alaplapban 667 MHz-es VIA processzor található, amely rendkívül alacsony fogyasztással és hőleadással bír. "A mozgó alkatrészek előbb-utóbb elromlanak" -- monta Mark Tien, a NEXCOM marketingért felelős részlegének alelnöke. "A ventilátor nélküli VIA Eden segítségével egy 667 MHz-es x86 platformhoz jutunk, amely bőségesen elegendő teljesítményt nyújt a beágyazott alkalmazások futtatásához."

"Az egyre nagyobb teljesítményt nyújtó beágyazott rendszerek iránti igényt elsősorban a legújabb generációs hálózati és multimédiás alkalmazások diktálják" -- mondta Richard Brown, a VIA marketing igazgatója. "A NEXCOM új eszközei a végsőkig kihasználják a VIA Eden platform piacvezető teljesítményét és megbízhatóságát.

A mindössze 177x228x40 milliméter méretű NECXON EVS 1563 hálózati készülék integrált grafikus vezérlővel, 2,5" merevlemezzel, 512 Mbyte memóriával és 3 10/100 Mbps Ethernet porttal rendelkezik és LCD kijelzőket támogat. A termék 1 PIC kártyával bővíthető és külső tápegység hajtja meg.

Az elsősorban ipari felhasználásra tervezett készülék masszív acélházban kapott helyet, 0-45 Celsius fok között használható és 0-80 Celsius fok között tárolható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.