Szerző: Barna József

2002. augusztus 26. 15:10

Megújult a HP e-booktára

Megújult a Hewlett-Packard magyarországi leányvállalatának e-booktára. A májusban indított szolgáltatással a HP a kéziszámítógépekre letölthető tartalmak bővítését célozta meg. Az egyelőre még szerény -- mindössze hat e-könyből álló -- választékot a szerkesztők havonta bővítik majd.

e-book[HWSW] Megújult a Hewlett-Packard magyarországi leányvállalatának e-booktára. A májusban indított szolgáltatással a HP a kéziszámítógépekre letölthető tartalmak bővítését célozta meg. Az egyelőre még szerény -- mindössze hat e-könyből álló -- választékot a szerkesztők havonta bővítik majd.

A HP e-booktárának oldaláról klasszikus és modern szerzők művei egyaránt ingyenesen tölthetők le Compaq iPAQ kéziszámítógépekre -- vagy bármilyen, Microsoft Reader-t támogató masinára, akár asztali PC-kre is. A kínálatban Marno János és Jónás Tamás egy-egy könyve mellett Mikszáth Kálmán műve, valamint két válogatás kötet is helyet kapott. A most megújult dizájnnal egyidőben az oldal önálló domainnevet kapott: az e-booktár a www.hpebook.hu címen érhető el.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról