Szerző: Barna József

2002. augusztus 26. 15:10

Megújult a HP e-booktára

Megújult a Hewlett-Packard magyarországi leányvállalatának e-booktára. A májusban indított szolgáltatással a HP a kéziszámítógépekre letölthető tartalmak bővítését célozta meg. Az egyelőre még szerény -- mindössze hat e-könyből álló -- választékot a szerkesztők havonta bővítik majd.

e-book[HWSW] Megújult a Hewlett-Packard magyarországi leányvállalatának e-booktára. A májusban indított szolgáltatással a HP a kéziszámítógépekre letölthető tartalmak bővítését célozta meg. Az egyelőre még szerény -- mindössze hat e-könyből álló -- választékot a szerkesztők havonta bővítik majd.

A HP e-booktárának oldaláról klasszikus és modern szerzők művei egyaránt ingyenesen tölthetők le Compaq iPAQ kéziszámítógépekre -- vagy bármilyen, Microsoft Reader-t támogató masinára, akár asztali PC-kre is. A kínálatban Marno János és Jónás Tamás egy-egy könyve mellett Mikszáth Kálmán műve, valamint két válogatás kötet is helyet kapott. A most megújult dizájnnal egyidőben az oldal önálló domainnevet kapott: az e-booktár a www.hpebook.hu címen érhető el.

a címlapról

VISION

0

Olcsóbb Vision Pro-ra fekszik rá az Apple

2024. június 19. 13:00

A második generációs eszköz fejlesztése helyett egy alacsonyabb árkategóriára lövő hardverre összpontosít az almás cég, ami 2025-ben jelenhet meg.