Szerző: Bodnár Ádám

2002. augusztus 25. 09:30

Kiadták az 1.2.1-es verziójú javítást az America's Armyhoz

Az Americas Army fejlesztőcsapata megjelentetett egy új patch -et a programhoz. Az 1.2.1-es verziójú javítás telepítéséhez rendelkeznünk kell az 1.2.0-ás változattal.

Az America's Army fejlesztőcsapata megjelentetett egy új patch-et a programhoz. Az 1.2.1-es verziójú javítás telepítéséhez rendelkeznünk kell az 1.2.0-ás változattal.

A programmal a cél az volt, hogy a játékosokat megismertessék a seregben használt fegyverekkel és taktikákkal, valamint kedvet csináljanak a tengerentúli fiatalok körében a bevonuláshoz. Ehhez legmegfelelőbbnek egy Counter-Strike stílusú FPS játékot láttak, melynek elkészítéséhez a világ legjobb játékfejlesztőit kérték fel. Az ő tanácsukra a védelmi minisztérium megvásárolta a legújabb Unreal Warfare engine-t.

A hivatalos közlemény szerint folyamatosan fognak megjelenni az újabb kiképzések és online játszható küldetések. Ilyen volt a néhány napja megjelent ejtőernyős feladatok gyűjteménye.

Valamint ne feledjük, hogy nemsokára érkezik az újabb ingyenes játék (a fejlesztők szerint stratégiai szerepjáték), a Soldiers, melyben egy újonc katona bőrébe bújva tapasztalhatjuk meg a seregben zajló élet hétköznapjait.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról