Szerző: Bodnár Ádám

2002. augusztus 25. 09:30

Kiadták az 1.2.1-es verziójú javítást az America's Armyhoz

Az Americas Army fejlesztőcsapata megjelentetett egy új patch -et a programhoz. Az 1.2.1-es verziójú javítás telepítéséhez rendelkeznünk kell az 1.2.0-ás változattal.

HIRDETÉS

Az America's Army fejlesztőcsapata megjelentetett egy új patch-et a programhoz. Az 1.2.1-es verziójú javítás telepítéséhez rendelkeznünk kell az 1.2.0-ás változattal.

A programmal a cél az volt, hogy a játékosokat megismertessék a seregben használt fegyverekkel és taktikákkal, valamint kedvet csináljanak a tengerentúli fiatalok körében a bevonuláshoz. Ehhez legmegfelelőbbnek egy Counter-Strike stílusú FPS játékot láttak, melynek elkészítéséhez a világ legjobb játékfejlesztőit kérték fel. Az ő tanácsukra a védelmi minisztérium megvásárolta a legújabb Unreal Warfare engine-t.

A hivatalos közlemény szerint folyamatosan fognak megjelenni az újabb kiképzések és online játszható küldetések. Ilyen volt a néhány napja megjelent ejtőernyős feladatok gyűjteménye.

Valamint ne feledjük, hogy nemsokára érkezik az újabb ingyenes játék (a fejlesztők szerint stratégiai szerepjáték), a Soldiers, melyben egy újonc katona bőrébe bújva tapasztalhatjuk meg a seregben zajló élet hétköznapjait.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 19:42

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.