Szerző: Bodnár Ádám

2002. augusztus 21. 13:00

Új billentyűzetek a Logitechtől

[Clubic.com] Három új billentyűzetet mutatott be a Logitech a mai napon, melyeket kifejezetten Windows XP-hez és multimédiás számítógépekhez ajánl. Mindegyik billentyűzet új mechanikát kapott, a gombok finomabban koppannak, érzékenyebbek. A három billentyűzet közül a fekete Elite Keyboard tűnik ki leginkább dekadens színével.

[Clubic.com] Három új billentyűzetet mutatott be a Logitech a mai napon, melyeket kifejezetten Windows XP-hez és multimédiás számítógépekhez ajánl. Mindegyik billentyűzet új mechanikát kapott, a gombok finomabban "koppannak", érzékenyebbek. A három billentyűzet közül a fekete Elite Keyboard tűnik ki leginkább dekadens színével.

Az Internet Navigator Keyboard már a hagyományos vajszínű-kék kombinációban kapható, felépítése szinte teljesen megegyezik az Elite billentyűzetével. Ez a két modell PS2 és USB kivitelben is kapható.

A harmadik billentyűzet, az Access Keyboard alacsonyabb árfekvésű, belépő szintű modell. Ez a billentyűzet is ugyanúgy rendelkezik programozható multimédiás gombokkal, mint az előző kettő.

Az Access Keyboard csak PS2-es csatlakozóval kapható.

a címlapról