Szerző: roberto

2002. augusztus 20. 13:48

Ekészült a KDE grafikus környezet 3.0.3-as kiadása

[KDE.org] Tegnap megjelent a KDE grafikus munkakörnyezet

K Desktop Environment[KDE.org] Tegnap megjelent a KDE grafikus munkakörnyezet 3.0.3-as kiadása. A friss verzió a 3.0.2-es kiadás megjelenése óta felbukkant hibák javításait tartalmazza, köztük a nagy nyilvánosságot kapott SSL hiba javítását is. Waldo Bastian, a KDE egyik régi fejlesztője a friss verzió megjelenése kapcsán elmondta, hogy "aki a Konquerort (a KDE beépített webböngészőjét) interneten keresztüli titkosított kapcsolatokhoz használja, annak érdemes frissítenie", majd arra bátorította az Internet Explorer felhasználóit, akiket szintén érint az SSL hiba, hogy a javítócsomag megvárása helyett váltsanak a KDE 3.0.3-ra.

A UNIX-os grafikus munkakörnyezet futtatásához a Trolltech-féle Qt könyvtár 3.0.3-as vagy későbbi verziója ajánlott, a kód lefordítását a GCC 2.95-ös vagy 3.1-es, illetve 3.2-es verzióval érdemes megpróbálni. Az előre fordított bináris csomagok a Conectiva 8.0, a Debian Sid, a Mandrake 8.0-8.2 , a Redhat 7.3, a Slackware 7.3, a SuSE 7.2-8.0 és a Tru64 UNIX rendszerekhez tölthetőek le a download.kde.org-ról.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról