:

Szerző: roberto

2002. augusztus 20. 13:16

Megjelent a GNU Compiler Collection 3.2-es verziója

[GNU.org] Megjelent a GNU Compiler Collection (GCC) újabb

GNU Compiler Collection[GNU.org] Megjelent a GNU Compiler Collection (GCC) újabb verziója. A 3.2-es verziószámot viselő szoftvercsomag a látszat ellenére csak egy kisebb hibajavító kiadás, de mivel változott a C++ ABI (Application Binary Interface), és a friss fordító így 3.1-es szériával inkompatibilis C++ kódot generál, szükség volt a nagyobb verziószámra. A nem hivatalos bejelenés szerint a mostani C++ ABI már nem fog változni egy ideig. Ezenkívül a standard C++ könyvtárban történtek javítások, és egy platformspecifikus (AMD x86-64) hibát is orvosoltak a fejlesztők, de a fordítócsomag által támogatott további nyelvek kezelésében (C, Java, Objective-C, Ada és Fortran) nincs különösebb változás az előző, 3.1.1-es verzióhoz képest. A forráskódhoz a GCC honlapjáról kiindulva juthatunk hozzá.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 03:23

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.