Szerző: roberto

2002. augusztus 20. 13:16

Megjelent a GNU Compiler Collection 3.2-es verziója

[GNU.org] Megjelent a GNU Compiler Collection (GCC) újabb

GNU Compiler Collection[GNU.org] Megjelent a GNU Compiler Collection (GCC) újabb verziója. A 3.2-es verziószámot viselő szoftvercsomag a látszat ellenére csak egy kisebb hibajavító kiadás, de mivel változott a C++ ABI (Application Binary Interface), és a friss fordító így 3.1-es szériával inkompatibilis C++ kódot generál, szükség volt a nagyobb verziószámra. A nem hivatalos bejelenés szerint a mostani C++ ABI már nem fog változni egy ideig. Ezenkívül a standard C++ könyvtárban történtek javítások, és egy platformspecifikus (AMD x86-64) hibát is orvosoltak a fejlesztők, de a fordítócsomag által támogatott további nyelvek kezelésében (C, Java, Objective-C, Ada és Fortran) nincs különösebb változás az előző, 3.1.1-es verzióhoz képest. A forráskódhoz a GCC honlapjáról kiindulva juthatunk hozzá.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 09:43

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.