Szerző: Bodnár Ádám

2002. augusztus 19. 13:54

Megjelent az Adobe Photoshop Elements 2.0

Adobe
Adobe[Adobe] A kaliforniai székhelyű Adobe Systems az elmúlt héten kiadta az Adobe Photoshop Elements második verzióját. A szoftver ideális választás olyan felhasználók számára, akik digitális fényképezőgéppel és/vagy szkennerrel rendelkeznek, és egyszerű, de hatásos képkezelő programra vágynak. A felhasználói interfész változásaival a Photoshop Elements 2.0 számos szerkesztési feladatot könnyen elérhetővé és végrehajthatóvá tesz, ilyenek például a Quick-Fix dialógusablak vörösszem-effektus csökkentésére, vágásra és forgatásra használható funkciói. A fotók megosztása is könnyebbé vált az új kiadásban, az email funkció segítségével automatikusan optimalizált képeket küldhetünk közvetlenül a programból. További újdonság, hogy a több képből álló gyűjtemények jól hordozható PDF formátumú dokumentumokba is elmenthetőek.

Az Adobe Photoshop Elements 2.0 javasolt végfelhasználói ára az Egyesült Államokban és Kanadában 99 USD, bizonyos képfeldolgozó szoftverek regisztrált felhasználói, valamint a Photoshop Elements 1.0 vásárlói 30 dollárért juthatnak hozzá a frissítéshez.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

GENERATÍV

0

A Stack Overflow adataival okosodik a ChatGPT

2024. május 9. 14:00

A Google után a másik legmeghatározóbb piaci szereplővel is együttműködést írt alá a világ legnagyobb fejlesztői közösségi platformja.