Szerző: Bodnár Ádám

2002. augusztus 19. 13:54

Megjelent az Adobe Photoshop Elements 2.0

Adobe

HIRDETÉS

Adobe[Adobe] A kaliforniai székhelyű Adobe Systems az elmúlt héten kiadta az Adobe Photoshop Elements második verzióját. A szoftver ideális választás olyan felhasználók számára, akik digitális fényképezőgéppel és/vagy szkennerrel rendelkeznek, és egyszerű, de hatásos képkezelő programra vágynak. A felhasználói interfész változásaival a Photoshop Elements 2.0 számos szerkesztési feladatot könnyen elérhetővé és végrehajthatóvá tesz, ilyenek például a Quick-Fix dialógusablak vörösszem-effektus csökkentésére, vágásra és forgatásra használható funkciói. A fotók megosztása is könnyebbé vált az új kiadásban, az email funkció segítségével automatikusan optimalizált képeket küldhetünk közvetlenül a programból. További újdonság, hogy a több képből álló gyűjtemények jól hordozható PDF formátumú dokumentumokba is elmenthetőek.

Az Adobe Photoshop Elements 2.0 javasolt végfelhasználói ára az Egyesült Államokban és Kanadában 99 USD, bizonyos képfeldolgozó szoftverek regisztrált felhasználói, valamint a Photoshop Elements 1.0 vásárlói 30 dollárért juthatnak hozzá a frissítéshez.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 15:24

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.