Szerző: roberto

2002. augusztus 14. 13:33

LinuxWorld: a Red Hat és a BEA Systems együttműködést jelentett be

[Red Hat] A Red Hat Inc. és a BEA Systems Inc. a LinuxWorld

Red Hat[Red Hat] A Red Hat Inc. és a BEA Systems Inc. a LinuxWorld Expón együttműködést jelentett be. A BEA Systems vállalati rendszerei (BEA WebLogic JRockit és BEA WebLogic Server) a jövőben elérhetőek lesznek a Red Hat Advanced Server operációs rendszerre, sőt a Red Hat Networkbe regisztrált vásárlók számára elérhetővé válik a BEA üzleti JVM (Java Virtual Machine) rendszere (a WebLogic JRockit ).

"A BEA WebLogic JRockit és a BEA WebLogic Server Red Hat Linux Advanced Server operációs rendszerre való hitelesítésével tovább fejlődik a BEA vállalatokat megcélzó, [...] rugalmas és nagyteljesítményű megoldásokat nyújtó stratégiája", mondta Bob Griswold, a BEA Java Runtime Products Group alelnöke, hozzátéve, hogy a BEA kibővítette a vásárlóinak választási lehetőségeit, amikor megjelent a BEA JRockit Intel-alapú szerverekre készült változata, a mostani lépéssel pedig a cég a Red Hat Linuxra alapozott megoldások iránti piaci igényt szeretné kielégíteni.

Mike Evans, a Red Hat Business Development alelnöke szerint a megállapodás tovább fogja gyorsítani a Red Hat Linux Advanced Servernek, mint életképes vállalati platformnak a felfejlődését.

a címlapról