Szerző: castor

2002. augusztus 13. 12:46

Hamarosan Európában is megjelenik a Smuggler's Run: Warzones című játék

Észak-Amerikában már kapható, és szeptember 30-ra Európában is megjelenik a Smugglers Run: Warzones című akciójáték Nintendo Gamecube konzolra. A program első két része csak Playstation 2-re készült el.

Észak-Amerikában már kapható, és szeptember 30-ra Európában is megjelenik a Smuggler's Run: Warzones című akciójáték Nintendo Gamecube konzolra. A program első két része csak Playstation 2-re készült el.

A történet szerint egy csempészt alakítunk, akinek különböző illegális dolgokat kell fuvaroznia a zöldhatáron keresztül. A feladatunk végrehajtásában több speciálisan kialakított jármű is a segítségünkre lesz. Természetesen a határőrök nem fogják ölbetett kézzel figyelni ténykedésünket, hanem a dzsipjeikkel -- és később már a komolyabb járműveikkel is -- próbálnak minket megakadályozni benne.

Az opciók közt lesz lehetőségünk beállítani a többjátékos módott, ekkor osztott képernyőn két vagy négy játékos küzdhet egyszerre egymás ellen, illetve az idővel.

Az Angel Studios fejlesztőcsapat elmondta, hogy 175 különböző küldetést építettek bele a játékba, melyek jóval változatosabbakra sikerültek, mint az előző részekben.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról