Szerző: castor

2002. augusztus 13. 12:46

Hamarosan Európában is megjelenik a Smuggler's Run: Warzones című játék

Észak-Amerikában már kapható, és szeptember 30-ra Európában is megjelenik a Smugglers Run: Warzones című akciójáték Nintendo Gamecube konzolra. A program első két része csak Playstation 2-re készült el.

HIRDETÉS

Észak-Amerikában már kapható, és szeptember 30-ra Európában is megjelenik a Smuggler's Run: Warzones című akciójáték Nintendo Gamecube konzolra. A program első két része csak Playstation 2-re készült el.

A történet szerint egy csempészt alakítunk, akinek különböző illegális dolgokat kell fuvaroznia a zöldhatáron keresztül. A feladatunk végrehajtásában több speciálisan kialakított jármű is a segítségünkre lesz. Természetesen a határőrök nem fogják ölbetett kézzel figyelni ténykedésünket, hanem a dzsipjeikkel -- és később már a komolyabb járműveikkel is -- próbálnak minket megakadályozni benne.

Az opciók közt lesz lehetőségünk beállítani a többjátékos módott, ekkor osztott képernyőn két vagy négy játékos küzdhet egyszerre egymás ellen, illetve az idővel.

Az Angel Studios fejlesztőcsapat elmondta, hogy 175 különböző küldetést építettek bele a játékba, melyek jóval változatosabbakra sikerültek, mint az előző részekben.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 18:55

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.