Szerző: roberto

2002. augusztus 12. 20:23

A LindowsOS.com vezetője, Michael Robertson is kapott levelet a BSA-tól

[Lindows.com] A sokak által egyszerűen csak

HIRDETÉS

LindowsOS[Lindows.com] A sokak által egyszerűen csak szoftverrendőrségként emlegetett szervezetről, a BSA-ról szól a LindowsOS.com Inc. vezetőjének, Michael Robertsonnak a múlt héten közzétett jegyzete. Robertson a lindows.com Michael's Minutes rovatában minden héten megosztja néhány gondolatát az internet polgáraival (cége, a LindowsOS.com pedig -- ahogy arról már több alkalommal is beszámoltunk -- egy olyan Linux-alapú operációs rendszer összeállításán dolgozik, amely egyaránt képes a windowsos és linuxos programok végrehajtására).

Robertson legutóbbi írásból kiderül, hogy a BSA az Egyesült Államokban augusztus hónapban épp San Diegóban rendez a magyarországi akciókhoz hasonló nagytakarítást, és a szervezet fenyegető leveleiből a LindowsOS.com Inc. is kapott. A Microsoft által korábban névvita miatt (LindowsOS - Windows) perbe fogott cég vezetője mélyen elítéli a BSA által gyakorolt erőszakos megközelítési módot, hozzátéve azt is, hogy "nem jut eszembe még egy olyan iparág, amely alapértelmezésben bűnözőként kezeli vásárlóit".

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 19:23

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.