:

Szerző: roberto

2002. augusztus 12. 20:23

A LindowsOS.com vezetője, Michael Robertson is kapott levelet a BSA-tól

[Lindows.com] A sokak által egyszerűen csak

LindowsOS[Lindows.com] A sokak által egyszerűen csak szoftverrendőrségként emlegetett szervezetről, a BSA-ról szól a LindowsOS.com Inc. vezetőjének, Michael Robertsonnak a múlt héten közzétett jegyzete. Robertson a lindows.com Michael's Minutes rovatában minden héten megosztja néhány gondolatát az internet polgáraival (cége, a LindowsOS.com pedig -- ahogy arról már több alkalommal is beszámoltunk -- egy olyan Linux-alapú operációs rendszer összeállításán dolgozik, amely egyaránt képes a windowsos és linuxos programok végrehajtására).

Robertson legutóbbi írásból kiderül, hogy a BSA az Egyesült Államokban augusztus hónapban épp San Diegóban rendez a magyarországi akciókhoz hasonló nagytakarítást, és a szervezet fenyegető leveleiből a LindowsOS.com Inc. is kapott. A Microsoft által korábban névvita miatt (LindowsOS - Windows) perbe fogott cég vezetője mélyen elítéli a BSA által gyakorolt erőszakos megközelítési módot, hozzátéve azt is, hogy "nem jut eszembe még egy olyan iparág, amely alapértelmezésben bűnözőként kezeli vásárlóit".

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 17:46

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.