Szerző: Barna József

2002. augusztus 12. 18:17

Új VIA 4-in-1 meghajtók

A tajvani VIA Technologies új 4-in-1 drivercsomagot (ver. 4.42a p2) adott ki VIA lapkakészletre épülő alaplapokhoz. A mellékelt lakonikus leírás szerint az új meghajtó elsősorban abban tér el elődjétől, hogy az újabb chipkészletek adatait is tartalmazza és immár támogatja a 8x AGP-t is.

HIRDETÉS

[HWSW] A tajvani VIA Technologies új 4-in-1 drivercsomagot (ver. 4.42a p2) adott ki VIA lapkakészletre épülő alaplapokhoz. A mellékelt lakonikus leírás szerint az új meghajtó elsősorban abban tér el elődjétől, hogy az újabb chipkészletek adatait is tartalmazza és immár támogatja a 8x AGP-t is.

A VIA 4-in-1 4.42a p2 drivercsomag letölthető a HWSW szerveréről.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 00:41

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.