Szerző: roberto

2002. augusztus 12. 16:17

Kipróbálható a KOffice 1.2-es verziójának első kiadásra jelölt változata

[KOffice.org] A KDE Projekt pénteken jelentette be a KOffice

HIRDETÉS

K Desktop Environment[KOffice.org] A KDE Projekt pénteken jelentette be a KOffice 1.2-es verziójának első kiadásra jelölt változatát. Az integrált irodai programcsomag a KDE 3-as grafikus munkakörnyezethez készült, a végleges változat valamikor a következő hónapban várható. A KOffice 1.2 múlt hónapban kiadott második bétájához képest rengeteg javítást végeztek a KOffice fejlesztői, a változások részletes listája a koffice.org-on olvasható. A forráskód és a különféle disztribúciókhoz (Conectiva 8.0, Mandrake 8.1-8.2, Red Hat 7.3, SuSE 7.0-8.0) fordított bináris csomagok a download.kde.org-ról tölthetőek le.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 02:10

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.