:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. augusztus 12. 18:27

A HP két új síkágyas szkennere több fotó egyidejű beolvasására is képes -- egyetlen gombnyomásra

[Noguchi] A Hewlett-Packard Company ma bemutatott, több fotó biztonságos beolvasására is képes, két új síkágyas szkennere maradéktalanul kielégíti mind az otthoni felhasználók, mind a hobbifotósok igényeit.

[Noguchi] A Hewlett-Packard Company ma bemutatott, több fotó biztonságos beolvasására is képes, két új síkágyas szkennere maradéktalanul kielégíti mind az otthoni felhasználók, mind a hobbifotósok igényeit.

Az új síkágyas scanjet 5500c olyan komplett képalkotó állomás, amely többfotós beolvasási képessége és automatikus képadagoló funkciója révén négy perc alatt akár 24 fotó beolvasására is képes (10 x 15 cm-es illetve 9 x 13 cm-es fényképek esetén). A csomagot fóliaadapter-egység teszi teljessé: az eszköz különleges biztonsági légréteggel óvja az eredeti fotókat, így minden feltételt biztosít ahhoz, hogy felhasználói fényképminőségben rögzíthessék, menthessék el, szerkeszthessék és oszthassák meg életük fontos pillanatait.

A negatívok és diák beolvasását támogató fólia-adapterrel felszerelt hp scanjet 4570c a professzionális minőségre vágyó felhasználók ideális eszköze. A 48 bites színmélységet, a gyorsaságot és a csúcsminőséget, valamint a képolvasási lehetőségek széles körét (pl. diák, bekeretezett fényképek és egyéb háromdimenziós tárgyak) különösen az otthoni felhasználók értékelhetik.

Mindkét eszköz kifogástalan minőségű beolvasott képet produkál 2400 dpi maximális felbontás mellett. Mivel egyiküknél sincs bemelegedési idő, a felhasználó már négy másodpercen belül megtekintheti munkája végeredményét. Az optimális sebességet és kényelmi szintet szolgáló öt funkciógomb egyikével a közvetlen CD-re olvasást támogató HP Memories Disc Creator szoftver indítható. A 'hp memories disc' gomb segítségével a felhasználó gyorsan és egyszerűen hozhat létre zenei aláfestéssel ellátott diabemutatót képeiből.

A fényképek, szöveges anyagok, grafikák és háromdimenziós tárgyak gyors és egyszerű beolvasását, kinyomtatását, elektronikus továbbküldését illetve közvetlen webes elhelyezését egyaránt támogató hp scanjet 4570c és 5500c felhasználói maximális kényelem mellett rögzíthetik és oszthatják meg szeretteikkel életük emlékezetes pillanatait.

Az új, PC- és Macintosh-kompatibilis szkennerek 2002. október 1-én kerülnek az üzletekbe.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 06:29

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.