Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. augusztus 12. 10:19

Tiszta Amerika: a 29-es körzeten belül ingyenes a telefonbeszélgetés

Egy régóta várt szolgáltatást vezet be szeptember elsejétől a Monor Telefon Társaság (MTT): áfával együtt havi 5200 (anélkül 4160 forint) forintos átalányért a 29-es körzeten belüli helyi hívások ingyenesek lesznek.

IHM[HWSW] Egy régóta várt szolgáltatást vezet be szeptember elsejétől a Monor Telefon Társaság (MTT): áfával együtt havi 5200 (anélkül 4160 forint) forintos átalányért a 29-es körzeten belüli helyi hívások ingyenesek lesznek.

A keresztségben Szomszéd díjcsomag nevet kapó szolgáltatás az első olyan átalánytípus, amelyik a sokak által annyira irigyelt amerikai távközlési alaptézist -- az átalánydíjért ingyenes helyi hívások -- Magyarországra importálja. Igaz, az 5200 forintos alapdíj miatt csak azoknak éri meg, akik egyébként is legalább ennyiért beszélnek körzeten belül. A díjcsomag sajnos nem könnyíti meg az internetezők dolgá semt, hiszen az internetes behívószámokra (51-es körzet) külön tarifacsomagok érvényesek. A körzeten kívüli (helyközi, nemzetközi) hívások díjazása nem változik, ezeket az átalánydíjon felül kell majd megfizetni.

A nyári leállás után, szeptember 29-30-án az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról

Hirdetés

AWS és microservice meetupokkal kezdjük az őszt!

2021. szeptember 17. 08:52

A nyári leállás után, szeptember 29-30-án az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.