Szerző: Ady Krisztián

2002. augusztus 9. 19:13

Elegáns 19"-os LCD monitor az IIYAMA katalógusában

[Clubic.com] Az IIYAMA monitorok hazánkban is közkedveltek kiváló képminőségük és kedvező árfekvésük miatt. A cég a mai napon jelentette be legújabb, 19 képátlójú LCD-kijelzőjét, mely igen stílusosan fekete színű borítást kapott.

[Clubic.com] Az IIYAMA monitorok hazánkban is közkedveltek kiváló képminőségük és kedvező árfekvésük miatt. A cég a mai napon jelentette be legújabb, 19" képátlójú LCD-kijelzőjét, mely igen stílusosan fekete színű borítást kapott.

A 19"-os képátmérő 1280x1024-es felbontás megjelenítését teszi lehetővé, a képpontok mérete 0,28 mm. A monitorban egy USB HUB is található, érdekes módon szinte minden gyártó elhelyez egy többportos HUB-ot készülékében. A monitor 90 fokkal elforgatható álló oldalak kényelmesebb szerkesztéséhez.

Az AS4821DT-BK monitor az IIYAMA új, digitális "antialiasing" technológiáját is támogatja, mely a megjelenített képek közvetlen "simítását, elmosását" teszi lehetővé. A monitor súlya 9 kg.

Az IIYAMA új LCD-kijelzője szeptembertől lesz kapható 1100 eurós áron.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról