Szerző: Barna József

2002. augusztus 8. 18:29

Újabb Ericsson-siker Új-Zélandon

Az Ericsson és a Juniper Networks bejelentette, hogy megállapodást írt alá a TelstraClearrel a vállalat új-zélandi, nagyvárosok közötti, illetve nagyvárosokon belüli IP-hálózatai kapacitásának és lefedettségének bővítésére. Az új berendezések telepítése számos fontosabb központban még ebben a hónapban megkezdődik.

[HWSW] Az Ericsson és a Juniper Networks bejelentette, hogy megállapodást írt alá a TelstraClearrel a vállalat új-zélandi, nagyvárosok közötti, illetve nagyvárosokon belüli IP-hálózatai kapacitásának és lefedettségének bővítésére. Az új berendezések telepítése számos fontosabb központban még ebben a hónapban megkezdődik.

E legújabb telepítés kibővíti a TelstraClear meglévő "Private IP" virtuális magáncélú hálózat (VPN) szolgáltatását, amelynek alkotórészei a Juniper Networks M-sorozatú, illetve ERX Edge útvonalválasztói.

A TelstraClearrel kötött megállapodás értelmében az Ericsson kibővített IP mag- és hozzáférési hálózatot szállít, amely képes a TelstraClear a Juniper útválasztó termékein alapuló VPN szolgáltatását nyújtani. Az Ericsson VPN telepítése része a TelstraClear konvergált IP-hálózata bővítési folyamatának.

"A magáncélú IP-hálózat lefedettségének növelésével még több vállalkozás fér majd hozzá a szolgáltatáshoz, amely az adatokat, a hangot és a multimédiás fájlokat egy rendkívül nagy sebességű, de megfizethető hálózaton keresztül továbbítja" -- nyilatkozata Thana Velummylum, a TelstraClear ügyfélszolgálati vezetője. "Míg a magáncélú IP-hálózat kialakításához és működtetéséhez bonyolult rendszerek egész sorára van szükség, használatuk az előfizetők számára rendkívül egyszerű: csak be kell lépniük a hálózatba, és már minden működik is."

A TelstraClear már 2001 márciusában is az Ericssont választotta Új-Zéland első szolgáltatói minőségű konvergált IP mag- és hozzáférési hálózatának első számú integrátoraként.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról