Szerző: sammer

2000. április 28. 00:01

Új Rune karakter shotok

HIRDETÉS

A Human Head Studios fejlesztőcég két új karakterről mutatott be screenshotot a Rune nevű Unreal motorra épülő third-person külső nézetű készülő akciójátékából. Az első karakter Ragnar a hős, aki a játékban szereplő kézifegyverekkel bánik különösen jól. A második egy furcsa teremtmény, valami húsevő növényre hasonlít leginkább, de az igazi képeségei nem ismertek. Ami biztos, hogy nem ajánlatos a közelébe menni, mert ha elkap a csápjával, kíméletlen emésztés lesz a jutalmunk. Íme az említett két kép, és utána pár darab a régebben megjelentek közül:


A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 23:45

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.