:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. augusztus 6. 12:10

Már Nokia Communicator készülékeken is fut az Adobe Acrobat Reader

Az Adobe elkészítette az Acrobat Reader szoftver Symbian OS operációs rendszeren futó változatát. A program bétaváltozata ingyenesen letölthető a cég honlapjáról.

Adobe Az Adobe elkészítette az Acrobat Reader szoftver Symbian OS operációs rendszeren futó változatát. A program bétaváltozata ingyenesen letölthető a cég honlapjáról.

A szoftvercég nemrégiben Palm OS és Pocket PC operációs rendszerre is kiadta népszerű dokumentumkezelő programját, ezeken a platformokon az Acrobat Reader már a 2.0 változatnál tart. Az Adobe adatai szerint eddig már több, mint kétmillió felhasználó töltötte le az Acrobat Reader Palm OS vagy Pocket PC változatát.

A Symbian OS változat jelenleg csak a Nokia népszerű 9210 és 9290 kommunikátor készülékein fut, használatához legalább 1,3 Mbyte szabad memória szükséges. A program nyilvános bétaváltozata ingyenesen elérhető az Adobe honlapján. A végleges változat a tervek szerint az év végén lát napvilágot.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 19:02

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.