Szerző: roberto

2002. augusztus 6. 20:03

Újabb előzetes kiadással rukkoltak elő az MPlayer médialejátszó fejlesztői -- letölthető a 0.90pre6-os változat

[mplayerhq.hu] Az MPlayer fejlesztői ma kiadták a programcsomag újabb

HIRDETÉS

MPlayer[mplayerhq.hu] Az MPlayer fejlesztői ma kiadták a programcsomag újabb előzetes (0.90pre6) verzióját. A bejelentés szerint az elmúlt két hónapban (a pre5 óta) rengeteget változott a lejátszó, néhány fontos új lehetőség és jó pár javítás is került a kódba, a tervek szerint a mostani kiadás lesz a végleges 0.90 előtti utolsó előzetes. A friss MPlayer csomaggal az eddigi formátumokon kívül a WMV1 és Sorenson v1 (SVQ1, QuickTime) anyagok is lejátszhatóak, sőt az új MPlayer már megbirkózik csaknem mindegyik RealMedia formátummal, de ehhez előzőleg telepítettük kell a RealPlayer 8 vagy a RealONE linuxos verzióját. A változások listája az mplayerhq.hu-n olvasható, a forráskód ugyanitt szerezhető be, a fordításhoz, mint mindig, most is a GCC 2.95.3-as vagy 2.95.4-es változatait érdemes használni.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 02:08

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.