Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. augusztus 5. 12:46

Ismét új portálokkal bővült az eBruit kínálata

Augusztus első napjaiban két új oldallal bővült az eBruit hírfigyelő program portál kínálata. Az új portálokkal együtt immár 17 magyar nyelvű oldal kínálatából válogathatják össze az eBruit felhasználói a híreket.

eBruit [HWSW] Augusztus első napjaiban két új oldallal bővült az eBruit hírfigyelő program portál kínálata. Az új portálokkal együtt immár 17 magyar nyelvű oldal kínálatából válogathatják össze az eBruit felhasználói a híreket.

A rendszerbe most bekerült két új portál mindegyike vertikális: az RTL Klub érdekeltségi körébe tartozó A5 .hu autókkal, autósporttal kapcsolatos híreket ad, míg a másik új lap a Napi Online, mely a Figyelő utáni második kifejezetten gazdasági tematikájú hírportál az eBruit kínálatában.

A két új portál híreinek fogadása az eBruit Portálok menüpontján keresztül állítható be. Az A5.hu híreinek fogadása a lap rovataira bontva is bellítható.

Az eBruit hírfigyelő program letölthető a www.ebruit.hu címről.

Szólj hozzá a fórumban

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról