:

Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. augusztus 5. 09:40

Ingyen internet Borsod, Hajdú és Szabolcs megyében

Ingyenes internetszolgáltatást indított Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyes körzeteiben az Inform Média Kft. A szolgáltatás -- hasonlóan a közelmúltban tartalomszolgáltatók neve alatt indított ingyenes hozzáférés-szolgáltatásokhoz -- elsősorban hajnalban és napközben, a távközlési kedvezményeken részben kívül eső időszakban vehető igénybe.

[HWSW] Ingyenes internetszolgáltatást indított Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyes körzeteiben az Inform Média Kft. A szolgáltatás -- hasonlóan a közelmúltban tartalomszolgáltatók neve alatt indított ingyenes hozzáférés-szolgáltatásokhoz -- elsősorban hajnalban és napközben, a távközlési kedvezményeken részben kívül eső időszakban vehető igénybe.

Az Észak-Kelet magyarországi régióban, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Borsod-Abaúj-Zemplén megyékben ismert médiavállalkozás saját hálózatának fölös kapacitását bocsátja az internetezők rendelkezésére: a 42-es (nyíregyházi), 46-os (miskolci) és 52-es (debreceni) körzetből elérhető szolgáltatást munkanapokon 01 és 18 óra, munkaszüneti napokon 01 és 15 óra között vehetik igénybe a felhasználók. Az ingyenes internet igénybevételéhez regisztráció nem szükséges, az (51) 301-326-os szám tárcsázásával a netman felhasználónévvel és szintén netman jelszóval bárki csatlakozhat a világhálóra

Az Inform Média internetszolgáltatásának részletezése itt megtalálható. A szolgáltatás érdekessége, hogy az első olyan ajánlat, mely csak vidéki felhasználóknak igyekszik megkönnyíteni az internet-hozzáférést. A szolgáltatásnak -- akárcsak a közelmúltban indított hasonló kezdeményezéseknek -- egyetlen költsége a telefondíj, mely éjféltől reggel hétig percenként ötven fillér, hétköznapokon 16 óráig 6,10, hétvégén reggel héttől, hétköznapokon délután hattól éjfélig 3,5 forint percenként.

A korábbi ingyenes internetszolgáltatókat bemutató hírünket és annak mellékletét, a táblázatot az Inform Média ajánlatával utólag kiegészítettük.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 20:21

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.