Szerző: Ady Krisztián

2002. augusztus 2. 17:15

Új többfunkciós nyomtatót mutatott be a Lexmark

[Clubic.com] Az alacsony árfekvésű nyomtatóiról ismert Lexmark bemutatta legújabb többfunkciós nyomtatóját. Az all in one, X75 típusjelzésű készülék szkennelésre, nyomtatásra és digitális másolásra is képes. A nyomtató felbontása 2400 x 1200 pont/hüvelyk. A Lexmark jelentősen növelte a nyomtatási sebességet az új nyomtatónál. Egyszerű fekete nyomatokból 11-et képes elkészíteni a nyomtató percenként.

[Clubic.com] Az alacsony árfekvésű nyomtatóiról ismert Lexmark bemutatta legújabb többfunkciós nyomtatóját. Az "all in one", X75 típusjelzésű készülék szkennelésre, nyomtatásra és digitális másolásra is képes. A nyomtató felbontása 2400 x 1200 pont/hüvelyk. A Lexmark jelentősen növelte a nyomtatási sebességet az új nyomtatónál. Egyszerű fekete nyomatokból 11-et képes elkészíteni a nyomtató percenként.

Szkennerként 600x1200-as felbontásban képes a dokumentumokat digitalizálni, 48 bites színmélységben. A készülék számítógép nélkül is használható digitális fénymásolóként.

Az új készülék lényegében teljesen megegyezik az előd X73-as készülékkel, csupán a nyomtatás sebességében van eltérés. A többfunkciós készülék mellé a BVRP FaxTools és ABBYY FineReader Sprint OCR szoftvereket mellékeli a cég.

A Lexmark X75 mindössze 199 euróért lesz kapható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról