Szerző: Ady Krisztián

2002. augusztus 1. 18:47

A Sharp America bemutatta 20"-os asztali LCD monitorát

[Yahoo] A Sharp Systems of America, a Sharp Electronics Corporation divíziója bejelentette legújabb LCD-monitorát, a prémium kategóriába tartozó LL-T2010W asztali LCD-monitort.

[Yahoo] A Sharp Systems of America, a Sharp Electronics Corporation divíziója bejelentette legújabb LCD-monitorát, a prémium kategóriába tartozó LL-T2010W asztali LCD-monitort.

Az új kijelző torzítás nélkül képes az 1600x1200-as felbontású, 1,9 Mpixeles képet megjeleníteni, így ideális tervezési munkákhoz (CAD) és videoszerkesztéshez. A nemrég megjelent 18"-os és 15"-os modellek után ez a kijelző lett a Sharp LCD-monitorainak zászlóshajója.

A Sharp saját gyártmányú LCD-panelét használja az LL-T2010W monitorban. Ez a panel AGLR felületkezelést kapott, a többrétegű felület 1/3-ára csökkenti a visszatükröződést a hagyományos LCD-panelekhez képest. Emellett kiváló kontrasztot, igazi fekete színt és ragyogó színeket biztosít nappali fényviszonyok között is. A színek egyensúlyát sRGB beállítással tehetjük az eredetiekhez leghasonlatosabbá.

Az LL-T2010W monitort akár két számítógépre is ráköthetjük egy időben, majd könnyedén válthatunk a bemenetek között. A kijelző analóg és DVI csatlakozóról képes a jeleket fogadni. A talpban található tápegység leválasztható és külső egységként is használható, így a monitor karra vagy falra is függeszthető.

Az LL-T2010W monitor körülbelül 2099 dolláros végfelhasználói áron kerül a boltokba, de a Sharp online webshopjából is megvásárolható lesz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról