Szerző: Ady Krisztián

2000. április 27. 18:52

DVD, CD, CD-R, CD-RW: 4 in one

A Samsung ma

HIRDETÉS

A Samsung ma sajtóközleményben jelentette be ezt a COMBO nevű, SM-304 típusjelű meghajtót. Ez a CD-író, újraíró különleges termék, mivel DVD-t is képes olvasni (így nem túlzó rá a combo jelző).
Bár jellemzői nem a csúcsot képviselik, specifikációja szerint 4X-esen képes CD-t írni, 4X-esen újraírni, maximálisan 24X-esen olvas CD-ROM-ot, és 4X-esen DVD-t. Kellemes lesz majd egy ilyen eszköz tulajdonosának lenni!
Majdnem elfelejtettem még, hogy EIDE/ATAPI interfészen keresztül kommunikál, valamint 2MB cache van benne az írás biztonsága érdekében...

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 07:14

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.