Szerző: Ady Krisztián

2000. április 27. 18:52

DVD, CD, CD-R, CD-RW: 4 in one

A Samsung ma

A Samsung ma sajtóközleményben jelentette be ezt a COMBO nevű, SM-304 típusjelű meghajtót. Ez a CD-író, újraíró különleges termék, mivel DVD-t is képes olvasni (így nem túlzó rá a combo jelző).
Bár jellemzői nem a csúcsot képviselik, specifikációja szerint 4X-esen képes CD-t írni, 4X-esen újraírni, maximálisan 24X-esen olvas CD-ROM-ot, és 4X-esen DVD-t. Kellemes lesz majd egy ilyen eszköz tulajdonosának lenni!
Majdnem elfelejtettem még, hogy EIDE/ATAPI interfészen keresztül kommunikál, valamint 2MB cache van benne az írás biztonsága érdekében...

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.