Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. július 30. 15:41

Ingyenes internet a Freewebtől is

Immár negyedik ingyenes internetszolgáltatóként lép piacra a Freeweb ingyenes tárhelyszolgáltatásáról ismert SWI Kft. A szolgáltatáshoz szükséges hálózatot az Enternet 2001 Kft. biztosítja.

[HWSW] Immár negyedik ingyenes internetszolgáltatóként lép piacra a Freeweb ingyenes tárhelyszolgáltatásáról ismert SWI Kft. A szolgáltatáshoz szükséges hálózatot az Enternet 2001 Kft. biztosítja.

A Freeweb ingyenes internetszolgáltatása előzetes regisztráció nélkül munkanapokon hajnali 2 és 16 óra, míg munkaszüneti napokon 2 és 15 óra között vehető igénybe. A belépéshez szükséges felhasználónév freeweb@freeweb.hu, a jelszó pedig szintén freeweb. A szolgáltatás az országból bárhonnan elérhető az ismert enternetes behívószámokon (Matáv körzetekből (51) 312-312).

A Freeweb saját SMTP-szerver (az e-mailek elküldéséhez szükséges szerver) szolgáltatást ajánl felhasználóinak, igaz, ezt csak azok vehetik igénybe, akik korábban a Freeweb ingyenes tárhelyszolgáltatásánál regisztráltaták magukat. A Freeweb ingyennet egyetlen költségét a telefondíj jelenti: a hatósági áras percdíjak jelenleg csúcsidőben 6,10, csúcsidőn kívül 3,25 forintot kóstálnak percenként.

Korábban hasonló szolgáltatással rukkolt elő az Index, a Prím Online és az Extra is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról