Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. július 29. 16:55

Matáv-kompatibilis díjcsomagok a telnettől is

Az új Matáv-kedvezményekhez igazított interetes díjcsomagokat alakított ki a telnet Magyarország Rt. A 2002. augusztus 1-től előfizethető új, kapcsolt vonali internetes díjcsomagok két korábbi csomag változatlan áron, megnövelt időtartammal kínált váltzatai.

Telnet [HWSW] Az új Matáv-kedvezményekhez igazított interetes díjcsomagokat alakított ki a telnet Magyarország Rt. A 2002. augusztus 1-től előfizethető új, kapcsolt vonali internetes díjcsomagok két korábbi csomag változatlan áron, megnövelt időtartammal kínált váltzatai.

A megújult S, illetve M csomagok árai változatlanok maradtak, azonban a havi felhasználható óraszámok jelentősen nőttek 15 és 40 órára (augusztusig ezek még 5 illetve 25 órás csomagként élnek). A Koffein díjcsomag továbbra is megrendelhető, azonban ennek tartalma is átalakult: a kedvezményes időszak immár minden nap 15 órától kezdődik. A korlátlan internetelérést biztosító XL csomag ezentúl tartalmazza a kedvezményesen igényelhető .hu végződésű domainnév karbantartását is.

A telnet Magyarország Rt. nemrég elindított ingyenes internet-hozzáférés szolgáltatása mellett a fizetős szolgáltatások létjogosultságát is hangoztatja. A szolgáltató úgy gondolja, a fizetős hozzáféréssel járó non-stop hívható ügyfélszolgálatra és garantált minőségre is van igény.

a címlapról